Download dit artikel als PDF 12 april 2018

Houd juridisch kosten in de afval- en recyclingbranche beheersbaar

Bent u actief in de afval- en recyclingbranche of daaraan gelieerd? Dan hebben wij iets interessants voor u: eerstelijns rechtshulp op basis van een juridisch abonnement. Zo bent u verzekerd van specialistische bijstand en houdt u uw juridische kosten beheersbaar.

U kent dat wel. U loopt tegen een juridische vraag aan en wilt eigenlijk direct een advocaat raadplegen. Gewoon om te toetsen of u op het juiste spoor zit, of omdat u een duwtje in de goede richting nodig heeft. Maar omdat u grip wilt houden op de kosten, neemt u maar geen contact op. En dat is zonde. Want zo kan een relatief klein probleem uitgroeien tot iets groters. Daarom bieden we u een financieel aantrekkelijke oplossing: het juridisch abonnement. Met dit abonnement wordt u niet alleen op juridisch gebied ondersteund, maar houdt u ook de kosten beheersbaar.

Met het juridisch abonnement krijgt u voor een vast bedrag per maand eerstelijns juridische hulp bij al uw vragen. Onze specialisten van het brancheteam Afval & Recycling zorgen ervoor dat u direct het juiste advies ontvangt. En ondertussen houdt u de kosten in bedwang. Vergt het beantwoorden van uw vraag erg veel uitzoekwerk of heeft u behoefte aan maatwerk? Dan maken we voor u een offerte op maat.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het juridisch abonnement, dan kunt u contact opnemen met Wilbert van Eijk middels 088 – 90 80 800 of w.eijk@vil.nl. Wilbert  is gespecialiseerd in het omgevingsrecht en het milieustrafrecht en maakt deel uit van het Brancheteam Afval en Recycling.