Recht voor financieel professionals

Elk jaar organiseren wij cursussen voor financieel professionals. De VIL academie biedt periodieke cursussen op de gebieden financieel recht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht. Tijdens de bijeenkomsten wordt uw kennis volledig up to date gebracht en komt u in contact met vakgenoten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Smetsers (f.smetsers@vil.nl) die de cursussen coördineert. Hij is telefonisch bereikbaar via 088 - 90 80 800.

PE opleidingsuren
De VIL Academie is door de NBA en de onafhankelijke keuringinstantie Cedeo erkend. Hierdoor zijn er voor het volgen van de cursussen drie PE-uren te behalen per cursus. De betreffende NBA code staat bij de cursus vermeld.

Locatie
Kantoor Van Iersel Luchtman te ’s-Hertogenbosch, aan de Meerendonkweg 21.

Aanmelden
We hebben de kosten per cursus met € 75,- (ex btw) zo laag mogelijk gehouden. Hoewel de drie cursussen als één pakket worden gegeven, staat het u vrij om een specifieke keuze te maken. Wij gaan er echter vanuit dat u niets zult willen missen. Uiteraard zijn de bijeenkomsten ook voor uw collega’s toegankelijk. U kunt zich aanmelden middels een e-mail naar aanmelding@vil.nl. Geeft u hierbij duidelijk aan welke cursus(sen) u wilt volgen?

Cursussen
Het programma voor 2018 wordt op dit moment samengesteld.

Voorgaande cursussen:
- M&A in one day (23 november 2017)
Actualiteiten arbeidsrecht (26 oktober 2017)
De nieuwe Europese privacywet: (op) tijd voor actie? (21 september 2017)

- Actualiteiten ondernemingsrecht (24 november 2016)
- Beroepsaansprakelijkheid van dienstverleners (29 september 2016)
- Actualiteiten insolventierecht (30 juni 2016)