Welkom

Welkom bij Van Iersel Luchtman Advocaten. Een no-nonsense advocatenkantoor van (inter)nationale allure. We bestaan dit jaar 60 jaar. En daar zijn we trots op. Al 60 jaar bedienen we mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Met specialisten op maar liefst zeven disciplines en expertise in vijf verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. Dit waren we in 1957, dit zijn we anno 2017 en dit zullen we in de toekomst ook blijven.

Met circa 35 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. Toch blijven wij dicht bij onze opdrachtgevers. We zijn flexibel, kritisch en direct. Komen snel to the point. Openheid van zaken leidt nu eenmaal tot eerlijke en langdurige relaties. Dat werkt het beste voor u en voor ons.

 

Advocaten

Recycling beurs 2016

In oktober heeft ons brancheteam AFVAL&RECYCLING deelgenomen aan de Recycling vakbeurs 2016. Daar kregen we bezoek van het RTL7 programma Greenproject dat zich afvroeg wat een advocatenkantoor op een recycling beurs deed. Bekijk het filmpje voor het antwoord.

Volg ons op:

LinkedIn

Laatste tweets