IE/IT & Privacy

De ‘corporate identity’ van uw onderneming is veelal niet terug te vinden in uw jaarrekening. En toch behoren handelsnamen, domeinnamen, merken, logo’s, slagzinnen en andere onderscheidingstekens vaak tot de belangrijkere activa van de onderneming. Maar heeft u die activa wel goed beschermd? En wat doet u als uw collega op een ontoelaatbare manier probeert mee te liften op uw succes? Van Iersel Luchtman Advocaten adviseert u hoe u uw intellectuele eigendomsrechten op de juiste manieren veilig kunt stellen, en staat aan uw zijde als anderen daarop inbreuk maken. Wellicht is het exploiteren van intellectuele eigendomsrechten zelfs wel uw ‘core business’. Van Iersel Luchtman Advocaten helpt u dan graag bij het opstellen of beoordelen van licentie-, franchise- en geheimhoudingsovereenkomsten.

Van Iersel Luchtman Advocaten is daarnaast volledig thuis in de wereld van de informatietechnologie. Of het nu gaat om het ontwikkelen, onderhouden of beheren van software, middleware of hardware, Van Iersel Luchtman Advocaten beheerst de contracten die daarvoor nodig zijn. En weet wat er komt kijken in de wereld van webwinkels en e-commerce. Ook als het daarbij gaat om privacyvraagstukken en bescherming van databanken.

Blogs
Onze advocaten schrijven regelmatig blogs over specifieke juridische vraagstukken binnen dit rechtsgebied. Klik hier voor een overzicht hiervan

Expertise
Onze specialisten Intellectueel Eigendom & IT hebben expertise op het gebied van: