Advocaten

Algemeen

Van Iersel Luchtman Advocaten is regelmatig op zoek naar nieuwe advocaten.

Ben jij een goede - bovengemiddeld jurist en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden? Ben je daarnaast ook pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Wil je zowel adviseren als procederen? En zoek je een kantoor dat de juiste mix biedt tussen specialisatie en een gezonde dosis algemeen ondernemingsrecht? Dan is Van Iersel Luchtman Advocaten misschien wel het kantoor voor jou.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien. 

Meer weten? Neem dan contact op met Sylvia Paul.

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).

_____________________________________________________________________________


Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een:

Gevorderd stagiair/medewerker Bouwrecht

Je bent ambitieus met passie voor het bouwrecht. Je adviseert en procedeert in teamverband en zelfstandig over alle civiele aspecten van het bouwrecht. Zo ben je in het kader van grote complexe projecten o.m. betrokken bij de totstandkoming van koop- en aannemingsovereenkomsten, UAV en UAV-GC contracten, DBFM(O)-contracten en samenwerkingsovereenkomsten. Daarnaast procedeer je over geschillen omtrent vertragingsschade, meerwerk, garanties en gebreken in het werk. Je klanten zijn onder meer aannemers, vastgoedeigenaren, installateurs en constructeurs. Daarnaast weet je bij voorkeur ook je weg te vinden in de regelgeving van het aanbestedingsrecht.

Heb jij aantoonbare affiniteit met het bouw- en eventueel aanbestedingsrecht? Ben je een goede jurist en beschik je over uitstekende mondeling en schriftelijke vaardigheden? Ben je daarnaast ook pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Wil je zowel adviseren als procederen? Dan is VIL misschien het kantoor voor jou.

Ook kandidaten met relevante ervaring als bedrijfsjurist of met gelijksoortige ervaring worden uitgenodigd te solliciteren.

Naast goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij een prettige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien. 

Meer weten? Neem dan contact op met Rob van Seumeren, partner Vastgoed, (r.seumeren@vil.nl / 088 90 80 876).

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).