Vil Academie

Recht voor financiële professionals

Elk jaar organiseert Van Iersel Luchtman Advocaten vanuit de VIL Academie cursussen voor financiële professionals. Bij deze nodigen wij u als vaste relatie van ons kantoor hiervoor graag uit. De academie biedt periodieke cursussen op de gebieden financieel recht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht.

Tijdens de bijeenkomsten wordt uw kennis volledig up to date gebracht en komt u in contact met vakgenoten. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Frank Smetsers (f.smetsers@vil.nl) of Arnoud van Campen (a.campen@vil.nl) die de cursussen coördineren. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 088 - 90 80 800.

2017

Wet Bescherming Persoonsgegevens / Wet Datalekken
NBA crs nr: 82394
Donderdag 21 september van 15:30 tot 18:30 uur

Actualiteiten arbeidsrecht
NBA crs nr. 82391
Donderdag 26 oktober van 15:30 tot 18:30 uur

M&A in one day
NBA crs nr: 82393
Donderdag 23 november van 15:30 tot 18:30 uur

---

Elke cursus wordt afgesloten met een borrel inclusief hapjes.

PE opleidingsuren
De VIL Academie is door de NBA en de onafhankelijke keuringinstantie Cedeo erkend. Hierdoor zijn er voor het volgen van de cursussen drie PE-uren te behalen per cursus. De betreffende NBA code staat bij de cursus vermeld.

Locatie
Kantoor Van Iersel Luchtman te ’s-Hertogenbosch, aan de Meerendonkweg 21.

Aanmelden
Omdat we veel waarde hechten aan een goede relatie, hebben we de kosten van deelname aan de VIL Academie zo laag mogelijk gehouden. Per cursus bedraagt de deelname € 75,- (ex BTW). Hoewel de drie cursussen als één pakket worden gegeven, staat het u vrij om een specifieke keuze te maken. Wij gaan er echter vanuit dat u niets zult willen missen. Uiteraard zijn de bijeenkomsten ook voor uw collega’s toegankelijk.

U kunt zich aanmelden middels een e-mail naar aanmelding@vil.nl. Geeft u hierbij duidelijk aan welke cursus(sen) u wilt volgen?