Mendy Dibbets is sinds 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Voorheen was zij werkzaam bij Huisvestingsadvocaten te Rotterdam. Mendy is lid van de sectie Vastgoed en Omgeving. Daarnaast maakt zij deel uit van het brancheteam Bouw. 

Mendy volgde haar rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens het afronden van haar opleiding ging Mendy werken binnen de algemene rechtspraktijk van Advocatenkantoor Deijkers in Hoorn. Nadat ze daar haar eerste ervaring in de advocatuur had opgedaan, ging ze aan de slag als juridisch medewerker huurrecht bij Huisvestingsadvocaten in Rotterdam. Medio 2017 maakte ze de overstap naar VIL.

In haar vrije tijd is Mendy een fanatiek sportster. Regelmatig doet ze mee aan obstacle runs en hardloopevenementen. Tijdens haar deelname aan sportevenementen heeft ze telkens een helder doel voor ogen. Haar doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat ze dit ook weet te halen, telkens weer; een belangrijke eigenschap die haar als advocaat ook zeer goed van pas komt. 

Kort CV Mr M. Dibbets

(Specialisatie)opleiding
> Bachelor rechtswetenschappen Rijksuniversiteit Groningen
> Master Bedrijfsrecht en Privaatrecht

Voormalige werkgevers
> Advocatenkantoor Deijkers
> Huisvestingsadvocaten

Publiceert in
> Tijdschrift Bedrijfshuisvesting

Contact Mr M. Dibbets

Bezoekadres
> Wilhelminapark 15, 4818 SL Breda

Postadres
> Postbus 4810, 4803 EV Breda

Email
m.dibbets@vil.nl

Telefoon
> Tel (088) 90 80 920  /  Fax (088) 90 80 600