Mike Hermans is advocaat sinds 2000 en vanaf 1 december 2017 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was hij als partner werkzaam bij De Jonge Advocaten in Rotterdam. Mike is lid van de sectie Arbeid & Medezeggenschap en voorzitter van het brancheteam Huisvesting.

Mike werkt op arbeids- en medezeggenschapsrechtelijk gebied voor en met ondernemingen, ondernemers en ondernemingsraden. Daarbij heeft hij niet enkel oog voor het juridische belang. De ondernemerskoek is namelijk groter dan dat ene stukje. Daarom spart Mike in zijn dagelijkse praktijk graag en regelmatig met klanten over strategisch HR beleid en de inrichting van de personele organisatie. Als adviseur is Mike verder vaak betrokken bij overnames en fusies. Met name in het tot stand komen van personele afspraken met ondernemingsraden en/of vakbonden.

Klanten beschrijven Mike als deskundig en gedreven met een Rotterdamse aanpak. Dus pragmatisch, nuchter en zonder omweg. In zijn vrijetijd kijkt hij graag naar voetbalwedstrijden. Dit spel vertoont veel parallellen met zijn dagelijkse praktijk. Geduld, inzet, timing, wederzijds respect en de juiste strategie zijn bepalend welke partij aan het langste eind trekt.

Kort CV Mr M.J.B.R. Hermans

(Specialisatie)opleiding
> Grotius Arbeidsrecht

Voormalige werkgever
> De Jonge Advocaten
> Boekel de Nerée Advocaten
> Legal/HR Counsel Philips Electronics Nederland B.V.
Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen

Lidmaatschap
> VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland)
> VRAA (Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten)

Nevenactiviteiten
> Gastdocent Erasmus Universiteit Rotterdam

Contact Mr M.J.B.R. Hermans

Bezoekadres
> Meerendonkweg 21, 5201 AA 's-Hertogenbosch

Postadres
> Postbus 44, 5201 AA 's-Hertogenbosch

Email
m.hermans@vil.nl

Telefoon
> Tel (088) 90 80 826  /  Fax (088) 90 80 600

Blogs van Mr M.J.B.R. Hermans

Nieuw VIL brancheteam Bouw & Huisvesting

Gepubliceerd op 13-07-2018

Onze advocaten zijn actief in diverse branches. Daardoor weten we wat er binnen een specifieke sector leeft. En dat is belangrijk. Want een goede advocaat is niet alleen kundig op zijn vakgebied, maar weet ook wat zijn klant dagelijks bezig houdt. Een aantal van onze specialisten heeft zich verenigd in een brancheteam. Denk aan Zorg, Afval & Recycling, Food en Gaming. Vanaf vandaag is daar een nieuw brancheteam aan toegevoegd. Het brancheteam Bouw & Huisvesting. Lees meer

Mike Hermans nieuwe partner Arbeids- en Medezeggenschapsrecht bij Van Iersel Luchtman Advocaten

Gepubliceerd op 04-12-2017

Vanaf 1 december 2017 is Mike Hermans aangesloten bij Van Iersel Luchtman Advocaten te ’s-Hertogenbosch. Mike is advocaat sinds 2000 en was voorheen als partner werkzaam bij De Jonge Advocaten in Rotterdam. Lees meer