Niek van Barschot is sinds 2018 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Niek is lid van de secties Insolventie & Herstructurering en Onderneming & Vennootschap.

Niek heeft rechten gestudeerd aan Tilburg University, waar hij de master Rechtsgeleerdheid met genoegen heeft afgerond. Niek heeft altijd een brede maatschappelijke interesse en betrokkenheid gekend. Zo is hij tijdens zijn studie ruim anderhalf jaar lang vrijwilliger en voorzitter geweest bij de Rechtswinkel Tilburg. Hier adviseerde en procedeerde hij ten behoeve van zijn cliënten, die via andere wegen niet voor rechtshulp in aanmerking kwamen. Nu nog steeds doet Niek er alles aan doen om voor zijn cliënten het beste resultaat te bereiken.

Buiten het werk gaat Niek graag de sportieve uitdaging aan. Zo heeft hij meerdere keren de Kennedymars gelopen en deelgenomen aan verschillende mountainbikemarathons in binnen- en buitenland. “Door te geloven in je eigen mogelijkheden, aanpassen waar nodig en door te zetten, wordt altijd gestreefd naar het beste resultaat.” Mede door deze eigenschappen wordt Niek gedreven in zijn werkzaamheden. 

Kort CV Mr N.T.F. van Barschot

Publiceert in
> Juridisch up to Date (JUTD)

Contact Mr N.T.F. van Barschot

Bezoekadres
> Wilhelminapark 15, 4818 SL Breda

Postadres
> Postbus 4810, 4803 EV Breda

Email
n.barschot@vil.nl

Telefoon
> Tel (088) 90 80 913  /  Fax (088) 90 80 600