Welkom

Welkom bij Van Iersel Luchtman Advocaten, het advocatenkantoor voor de ondernemer. Vorig jaar bestonden we 60 jaar. En daar zijn we trots op. Want al meer dan 60 jaar bedienen we mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in vijf verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer.

Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. Toch blijven wij dicht bij onze opdrachtgevers. We zijn flexibel, kritisch en direct. Komen snel to the point. Openheid van zaken leidt nu eenmaal tot eerlijke en langdurige relaties. Dat werkt het beste voor u en voor ons. We zijn dan ook met recht het advocatenkantoor voor de ondernemer.

Bredase Singelloop 2018
Wij zijn sponsor van de Bredase Singelloop, en dan specifiek de Bedrijvenloop. Oftewel, de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop. Kijk hier voor een kleine impressie.

 

 

Advocaten


8 november – Insolventierecht
Faillissementsfraude

29 november – VIL Academie
Procederen bij de Ondernemingskamer

Volg ons op:

LinkedIn

Laatste tweets

 

 • Een deal met het college van B&W is niet altijd een deal https://t.co/gMEcVEjA8s
  Geplaatst op 21-09-2018
 • Aandeelhouders benadelen medeaandeelhouder: vergoeding van afgeleide schade? https://t.co/ki9W0g2oFz
  Geplaatst op 21-08-2018
 • Ontwikkelaars, woningcorporaties en aannemers zijn voor nieuwbouwwoningen vanaf 1 juli 2018 verplicht te kiezen voo… https://t.co/zn5cQKwTTd
  Geplaatst op 07-08-2018
 • Detailhandel valt voortaan onder de Dienstenrichtlijn. Wat zijn de gevolgen?https://t.co/zgLfi2DaX9
  Geplaatst op 21-06-2018
 • Toegevoegd water aan vlees- en visproducten verplicht op etiket. https://t.co/EckoLjyL0f
  Geplaatst op 13-06-2018