Welkom

Welkom bij Van Iersel Luchtman Advocaten, het advocatenkantoor voor de ondernemer. Al meer dan 60 jaar bedienen we mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan ze bij in uitdagende tijden. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in zeven verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor u.

Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. Toch blijven wij dicht bij onze opdrachtgevers. Wij zijn een team van samenwerkende advocaten die naast u staan. Daarbij maken wij optimaal gebruik van elkaars kennis en worden daarbij gedreven door hetzelfde doel. Uw branche is onze branche, uw uitdagingen zijn onze uitdagingen en uw kansen zijn onze kansen. We zeggen dan ook niet voor niets Van Iersel Luchtman & U


Brexit
Het blijft onduidelijk of, en zo ja wanneer, het Verenigd Koninkrijk officieel uit de Europese Unie stapt. Exporteert u naar, of importeert u uit het Verenigd Koninkrijk? Of bent u afhankelijk van Britse toeleveranciers of heeft u daar dochtermaatschappijen? Dan zal er vanaf de daadwerkelijke Brexit veel voor u veranderen. Wij houden u hierover graag op de hoogte.

Advocaten

Achterhaal waar de potentiële juridische risico’s binnen uw onderneming liggen

VIL Legal Scan


 

Volg ons op:

LinkedIn

Laatste tweets