M&A in het Zuiden

In 2017 hebben wij samen met ABN AMRO, de Rabobank, Van Oers, Capitalmind en TaylorWessing een nieuw initiatief gelanceerd dat zich primair richt op professionals die nauw betrokken zijn bij mergers & acquisitions: M&A in het Zuiden.

Doel is om een sterk netwerk op te bouwen waarmee we de M&A community onder de rivieren nog meer op de kaart gaan zetten. Dit doen we door netwerkborrels te organiseren waar niet alleen de gelegenheid is om elkaar (beter) te leren kennen, maar waar ook inspiratie en kennis geboden wordt door aansprekende en succesvolle ondernemers.

M&A event 12 april 2018
Het volgende M&A event wordt gehouden bij designbureau VanBerlo in het Innovation Powerhouse op Strijp-T, de voormalige energiecentrale van Philips in Eindhoven. Aanmelden kan via www.menainhetzuiden.nl/aanmelden. Wij zien uit naar je komst.

Programma
> 14:30  -  Ontvangst van gasten voor een optionele rondleiding 
> 14:45  -  Rondleiding Strijp-T
> 15:30  -  Ontvangst overige gasten
> 16:00  -  Welkom en introductie M&A in het Zuiden
> 16:10  -  Strijp-T: the next step (Boudie Hoogedeure - woordvoerder Strijp-T)
> 16:45  -  Creative Equity (Prof. Ad van Berlo - Founder VanBerlo)
> 17:30  -  Aangeklede borrel bij VanBerlo tot ±19:00

Van Berlo
VanBerlo is afgelopen jaar nog uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van Nederland. Het bedrijf ‘builds bridges between human needs and desires and technological opportunities and sustainable business’ en werkt voor toonaangevende klanten als Maxi-Cosi, Bosch en Rijkswaterstaat. Naast innovatie is er ook een link met M&A. Oprichter Ad van Berlo zal deze dag de brug slaan aan de hand van het door hem ontwikkelde model van Creative Equity.

GEVA
Boudie Hoogedeure treedt namens GEVA Vastgoed op als woordvoerder voor Strijp-T. Als eerste spreker zal hij ons meenemen in de ontwikkeling van Strijp-T waar Philips zijn grootse successen behaald heeft en waar spin-offs zoals NXP en ASML zijn ontstaan.

Rondleiding
De herontwikkeling van Strijp-T is nog in volle gang. We kunnen ons voorstellen dat je geïnteresseerd bent om dit van dichtbij te bekijken. Voorafgaand aan het officiële programma zal GEVA Vastgoed een rondleiding te verzorgen. Hierbij word je meegenomen in de manier waarop de indrukwekkende en karakteristieke industriële panden gerenoveerd en geoptimaliseerd worden voor een duurzame bedrijfsvoering, met behoud van en respect voor de sfeer en architectuur.