Overigen

Directeur

De functie van directeur binnen Van Iersel Luchtman Advocaten is een nieuwe functie. Van Iersel Luchtman heeft ervoor gekozen om de bestuursstructuur te wijzigen. In deze gewijzigde structuur past een extern aangetrokken directeur, deze zal met 2 partners een collegiaal bestuur vormen.
Het primaire aandachtsgebied van de nieuwe directeur is het vergroten van de commerciële slagkracht met een daaruit voortvloeiende omzetverbetering. Belangrijk aandachtsgebied hierbij is het verstevigen van de positionering en de focus van het kantoor.

De directeur stuurt - in nauw overleg met de andere leden van het bestuur - de gehele organisatie aan. De directeur overlegt op strategisch niveau met de stafafdelingen: marketing, financiën, bestuurssecretariaat / personeelszaken en facilitair. De directeur geeft de richting aan en bewaakt de voortgang op strategisch niveau. Daarbij is het van belang dat de directeur strategische kennis heeft van het vakgebied HRM en aandacht heeft voor de medewerkers. Daar het om een nieuwe functie gaat, zal de kandidaat in goed overleg vorm en inhoud aan de functie moeten geven.

Profiel

De geschikte kandidaat heeft:
* Leidinggevende ervaring in een organisatie met professionals;
* Ruime ervaring met marketing- en business development;
* Generalistische kennis van nagenoeg alle aspecten van de bedrijfsvoering;
* Bedrijfseconomische kennis;
* Zicht op verbeterpotentieel om het rendement te verhogen;
* Een coachende stijl van leidinggeven;
* Academisch werk- en denkniveau met hands-on mentaliteit;
* Visie en analytisch vermogen;
* Diplomatieke kwaliteiten, gevoel voor verhoudingen en uitstekende communicatieve vaardigheden;
* Oog en zorg voor de ontwikkeling van de medewerkers en de organisatie;
* Ervaring in het sturen op resultaat (output en financieel).

De directeur heeft ervaring met een adequate marktbewerking, ondersteunt hierin de professionals en treedt zelf ook naar buiten.
De directeur kan functioneren in complexe organisatieverhoudingen, variëren in stijlen om tot resultaat te komen en voelt het tempo van de organisatie aan. Hij/zij is een interne netwerker, heeft een ondernemend karakter, een proactieve houding, werkt resultaatgericht, heeft oog voor ontwikkeling van de medewerkers en heeft bewezen als spil in een organisatie te kunnen optreden. Samen met de partners moet de directeur een balans vinden in het juiste evenwicht tussen de noodzakelijke 'professionalisering' van kantoor en de 'menselijke maat'. De onderlinge verbinding staat hierbij centraal.

Van Iersel Luchtman
Al meer dan 60 jaar bedient Van Iersel Luchtman toonaangevende bedrijven en instellingen en worden inspirerende ondernemers geadviseerd in groei of bijgestaan in uitdagende tijden. Van Iersel Luchtman Advocaten realiseert zich, dat een goede advocaat niet alleen de beste in zijn vakgebied is, maar dat een goede advocaat ook weet wat zijn klant dagdagelijks bezighoudt. 
Van Iersel Luchtman Advocaten behoort met circa 40 advocaten tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. In totaal werken er 60 medewerkers bij het kantoor. De organisatie opereert vanuit Breda en 's-Hertogenbosch, maar staat clienten bij door heel Nederland en ook daarbuiten.
 

Het advocatenkantoor levert ondernemingen een full service juridische dienstverlening van hoge kwaliteit. Van Iersel Luchtman Advocaten kent de ontwikkelingen in de ruime regio in en rondom de twee vestigingen. Naast deskundigheid op tien rechtsgebieden, is de organisatie tevens gespecialiseerd in zes verschillende branches. Daardoor weet Van Iersel Luchtman Advocaten precies wat er binnen deze sectoren én het werkgebied leeft en is de organisatie bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. De organisatie blijft dicht bij de opdrachtgevers. De advcoaten zijn flexibel, kritisch en direct, zij staan voor openheid van zaken, wat leidt tot eerlijke en langdurige relaties.
 

Meer informatie
Een uitgebreide informatienotitie over deze vacature en de procedure kunt u hier downloaden.

Solliciteren?
Wanneer je geïnteresseerd bent in de vacature kun je solliciteren via Terra Management Search. Uw sollicitatie kan ingediend worden tot uiterlijk woensdag 19 december a.s. Solliciteer direct en klik hier
 

Voor resterende vragen kunt u contact opnemen met Dianne Kurvers, search Consultant, terra@terrasearch.nl of 085 0702597