Advocaten

Algemeen

Van Iersel Luchtman Advocaten is regelmatig op zoek naar nieuwe advocaten.

Ben jij een goede - bovengemiddeld jurist en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden? Ben je daarnaast pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Wil je zowel adviseren als procederen? En zoek je een kantoor dat de juiste mix biedt tussen specialisatie en een gezonde dosis algemeen ondernemingsrecht? Dan is Van Iersel Luchtman Advocaten misschien wel het kantoor voor jou.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien. 

Meer weten? Neem dan contact op met Sylvia Paul.

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).

 

_____________________________________________________________________________

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een:

Gevorderd stagiair/medewerker Bouwrecht

Je bent ambitieus met passie voor het bouwrecht. Je adviseert en procedeert in teamverband en zelfstandig over alle civiele aspecten van het bouwrecht. Zo ben je in het kader van grote complexe projecten o.m. betrokken bij de totstandkoming van koop- en aannemingsovereenkomsten, UAV en UAV-GC contracten, DBFM(O)-contracten en samenwerkingsovereenkomsten. Daarnaast procedeer je over geschillen omtrent vertragingsschade, meerwerk, garanties en gebreken in het werk. Je klanten zijn onder meer aannemers, vastgoedeigenaren, installateurs en constructeurs. Daarnaast weet je bij voorkeur ook je weg te vinden in de regelgeving van het aanbestedingsrecht.

Heb jij aantoonbare affiniteit met het bouw- en eventueel aanbestedingsrecht? Ben je een goede jurist en beschik je over uitstekende mondeling en schriftelijke vaardigheden? Ben je daarnaast pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Wil je zowel adviseren als procederen? Dan is VIL misschien het kantoor voor jou.

Ook kandidaten met relevante ervaring als bedrijfsjurist of met gelijksoortige ervaring worden uitgenodigd te solliciteren.

Naast goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij een prettige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien. 

Meer weten? Neem dan contact op met Rob van Seumeren, partner Vastgoed, (r.seumeren@vil.nl / 088 90 80 876).

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).

 

___________________________________________________________________________
Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een:

Medewerker omgevingsrecht met affiniteit met milieustrafrecht

Je bent ambitieus met passie voor het omgevingsrecht. Je adviseert en procedeert zowel in teamverband als volledig zelfstandig over alle aspecten van het omgevingsrecht, met een nadruk op ruimtelijke ordening en milieu. Daarnaast procedeer je in teamverband op het gebied van het economisch strafrecht, meer in het bijzonder het milieustrafrecht. Jouw cliënten zijn hoofdzakelijk ondernemers afkomstig uit het grotere MKB.  

Je bent gedreven, flexibel, pragmatisch en je hebt een commerciële inslag. Uiteraard beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Naast goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij een zeer prettige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien. 

Meer weten? Neem dan contact op met Michiel Bos, Partner Omgeving & Milieu, (m.bos@vil.nl / 088 90 80 805).

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).

 

____________________________________________________________________________

Voor onze vestiging in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een:

Professional Support Lawyer/stagiair M&A

Je bent ambitieus en hebt grote affiniteit voor de M&A-praktijk. Je bent een bovengemiddeld jurist en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Daarnaast ben je pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken. Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden en weet makkelijk te schakelen in verschillende situaties.

Zoek je een kantoor dat de juiste mix biedt tussen specialisatie en een gezonde dosis algemeen ondernemingsrecht? Dan is VIL het kantoor voor jou.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

Meer weten? Neem dan contact op met Maarten van Dooren, partner M&A, (m.dooren@vil.nl / 088 90 80 825).

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).

 

____________________________________________________________________________

Voor onze vestiging in Breda zijn wij op zoek naar een:

Medewerker/stagiaire civiel vastgoed met aantoonbare affiniteit met en ervaring op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte

Onze sectie Vastgoed & Omgeving bestaat uit ambitieuze advocaten met passie voor het vastgoed- en omgevingsrecht. Onze advocaten staan met name ondernemingen bij op zowel het gebied van het civiele vastgoedrecht als het omgevingsrecht. Zo adviseren en procederen onze advocaten voor projectontwikkelaars, aannemers en vastgoedeigenaren over huur- en koopovereenkomsten alsmede beperkte rechten en houden de omgevingsrechtspecialisten zich bezig met bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen (onder andere bouw en milieu) alsmede het algemene bestuurs(proces)recht waaronder handhaving.

Ben je een goede jurist en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden? Ben je daarnaast pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Wil je zowel adviseren als procederen? Dan is Van Iersel Luchtman Advocaten misschien wel het kantoor voor jou. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een pretiige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien.
 

Meer weten? Neem dan contact op met Annekee Groenewoud, Partner Vastgoed & Omgeving, (a.groenewoud@vil.nl / 088 90 80 837).

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).