Advocaten

Algemeen

Van Iersel Luchtman Advocaten is regelmatig op zoek naar nieuwe advocaten.

Ben jij een goede - bovengemiddeld jurist en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden? Ben je daarnaast ook pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Wil je zowel adviseren als procederen? En zoek je een kantoor dat de juiste mix biedt tussen specialisatie en een gezonde dosis algemeen ondernemingsrecht? Dan is Van Iersel Luchtman Advocaten misschien wel het kantoor voor jou.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien. 

Meer weten? Neem dan contact op met Sylvia Paul.

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).

_____________________________________________________________________________


Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een:

Gevorderd stagiair/medewerker Bouwrecht

Je bent ambitieus met passie voor het bouwrecht. Je adviseert en procedeert in teamverband en zelfstandig over alle civiele aspecten van het bouwrecht. Zo ben je in het kader van grote complexe projecten o.m. betrokken bij de totstandkoming van koop- en aannemingsovereenkomsten, UAV en UAV-GC contracten, DBFM(O)-contracten en samenwerkingsovereenkomsten. Daarnaast procedeer je over geschillen omtrent vertragingsschade, meerwerk, garanties en gebreken in het werk. Je klanten zijn onder meer aannemers, vastgoedeigenaren, installateurs en constructeurs. Daarnaast weet je bij voorkeur ook je weg te vinden in de regelgeving van het aanbestedingsrecht.

Heb jij aantoonbare affiniteit met het bouw- en eventueel aanbestedingsrecht? Ben je een goede jurist en beschik je over uitstekende mondeling en schriftelijke vaardigheden? Ben je daarnaast ook pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Wil je zowel adviseren als procederen? Dan is VIL misschien het kantoor voor jou.

Ook kandidaten met relevante ervaring als bedrijfsjurist of met gelijksoortige ervaring worden uitgenodigd te solliciteren.

Naast goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij een prettige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien. 

Meer weten? Neem dan contact op met Rob van Seumeren, partner Vastgoed, (r.seumeren@vil.nl / 088 90 80 876).

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).

_____________________________________________________________________________

 

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een:

Beginnend medewerker Intellectueel Eigendom

Van Iersel Luchtman advocaten zoekt een beginnend medewerker Intellectueel Eigendom met een gezonde dosis ambitie. Je houdt je zelfstandig bezig met het merken-, auteurs-, modellen- en handelsnaamrecht  maar ook andere IE, ICT en privacy-gerelateerde zaken. Uiteraard ben je in staat om juridisch advies van hoog niveau te geven, maar ben je ook een inspirerende sparringpartner voor onze cliënten en kan je goed onderhandelen. Kortom, je bent goed in staat om kennis te combineren met een oplossingsgerichte benadering.

Laat jij je bovendien niet afschrikken door ad-hoc vragen en heb je ervaring met het opstellen en uitonderhandelen van commerciële contracten? Dan zijn we naar jou op zoek!

Je wordt onderdeel van een team enthousiaste professionals en mag rekenen op een informele en open bedrijfscultuur. Bij Van Iersel Luchtman werken we voor en met elkaar, met passie voor ons vak.

Ben jij die gedreven persoonlijkheid die wij zoeken? Heb jij een afgeronde stage-opleiding als advocaat, relevante ervaring met IE & privacy en de wens om je hierin verder te specialiseren? 

Meer weten? Neem dan contact op met Rik Geurts, partner IE/IT & Privacy (r.geurts@vil.nl / 088 90 80 838)

Solliciteren? We willen graag in je investeren en ontvangen graag je motivatiebrief en CV (Sylvia Paul (db@vil.nl / 088 90 80 999).

 

_____________________________________________________________________________

 

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een:

Professional Support Lawyer / Advocaat stagiair

De sectie Insolventie & Herstructurering treedt op voor zowel ondernemingen, als voor bestuurders, schuldeisers, banken en andere financiers. Daarnaast zijn onze insolventiespecialisten dagelijks actief als curator in faillissementen. Of acteren zij als bewindvoerder in surseances.
 

Ben jij iemand met affiniteit op het gebied van het insolventierecht? En heb je ook ervaring met het ondernemingsrecht? Ben je pragmatisch, gedreven, flexibel, betrokken en ondernemend? Wil je zowel adviseren als procederen? En zoek je een kantoor dat de juiste mix biedt tussen specialisatie en een gezonde dosis algemeen ondernemingsrecht? Dan is Van Iersel Luchtman Advocaten misschien wel het kantoor voor jou.
 

Meer weten? Neem dan contact op met Frank van den Berg, partner Insolventie & Herstructurering, (g.berg@vil.nl) / 088 90 80 800).
 

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en c.v. naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999)