VIL Bedrijvenloop

Dit jaar sponsoren wij de Bredase Singelloop, en dan specifiek de Bedrijvenloop. Oftewel, de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop. Mocht u het event niet kennen, de Singelloop is een zeer gezellig hardloopevent in de Bredase binnenstad waar elk jaar duizenden lopers aan deelnemen. Er kan gekozen worden uit diverse afstanden en onderdelen. Dit jaar vindt de 33e editie op zondag 7 oktober 2018 plaats.

Doet u mee?
Wij doen met een flink aantal collega’s mee en bij deze nodigen wij u uit om met ons mee te lopen. U kunt kiezen uit de afstanden 5 km, 10 km of 21 km. Bij deelname wordt u ’s ochtends ontvangen in het Chassé Theater. We beginnen de dag met een kopje koffie/thee. Daarna kunt u gebruik maken van een bewaakte garderobe, kleedruimtes met douchgelegenheid en zelfs sportmasseurs. Uiteraard zorgen we na het hardlopen voor een lunch en gezellige borrel waar u tevens uw medaille ontvangt.

Aanmelden
Voor meer info kunt u contact opnemen met Stijn van Oosten (s.oosten@vil.nl). Direct aanmelden kan middels een e-mail naar aanmelding@vil.nl