Retail

De Retail branche staat voor meerdere uitdagingen. Fysieke winkels hebben het zwaar door de verschuiving van offline naar online verkopen. De online concurrentie neemt toe. Marges staan onder druk en consumenten worden grilliger. Retailorganisaties verleggen hun focus en brengen de consument via verschillende kanalen met hun producten en diensten in contact. Met als doel afzet te vergroten, kosten te reduceren en efficiëntie te verhogen.

Brancheteam Retail
Ons brancheteam helpt u als ondernemer in deze branche bij het realiseren van uw ambities. Want de praktijk leert dat dat niet zonder slag of stoot gaat. Gerenommeerde retailorganisaties weten daarvoor al de weg naar de specialisten van ons brancheteam te vinden. Onze specialisten kennen de wereld van de e-commerce als geen ander, en helpen u bijvoorbeeld bij de inrichting van uw webwinkel. Maar ook als het gaat om de privacyaspecten van uw loyalty systeem, de aanscherping van de contracten met uw leveranciers, uw rol als werkgever, de uitbreiding of inkrimping van uw winkellocaties of de bescherming van uw formule: ons brancheteam kent uw uitdagingen en is uw business partner om daar de oplossingen voor te vinden. Met een deskundige en toch praktische blik. Adviserend en waar nodig procederend.

Retail thema's
Binnen de retail is er een aantal thema’s waar eenieder mee te maken heeft. Wij identificeren specifiek de volgende onderwerpen:

Blogs Retail
Onze specialisten schrijven regelmatig blogs over specifieke juridische vraagstukken binnen de branche. Klik hier voor een overzicht hiervan.

Teamleden
   >  Claire Krüger, specialist Insolventie & Herstructurering
   >  Maral van Brandwijk, specialist Intellectueel Eigendom & IT
   >  Robbert Roeffen, specialist Insolventie & Herstructurering