Brancheleden sport Arvid Munsters

Brancheleden sport

Wij werken met diverse brancheteams die gevormd worden door advocaten die een specifieke kennis of passie hebben voor de betreffende branche. Daardoor weten zij precies wat er binnen de sector leeft. En dat is belangrijk. Want een goede advocaat is niet alleen het beste op zijn vakgebied, maar weet ook wat zijn klant dagelijks bezighoudt. Maar wie zijn deze advocaten eigenlijk? Middels vier korte vragen presenteren wij ze graag aan u.

Dit keer is het de beurt aan Arvid Munsters van het brancheteam sport:

Waarom maak je onderdeel uit van dit brancheteam?

Al sinds mijn vroege jeugd heb ik een bijzondere interesse in sport en tot mijn 18e heb ik op nationaal en internationaal niveau gezwommen. In die periode trainde ik acht tot tien keer per week en leerde ik hoe het is om toe te werken naar één of twee piekmomenten per jaar. Daarnaast leerde ik om me vast te bijten in mijn doelen en niet meer los te laten. Een vaardigheid die ik inmiddels dagelijks toepas in mijn praktijk. Brancheteam Sport was voor mij daarom een logische keuze. Ik ken het wereldje en weet welke belangen daarin spelen. Daarnaast kan ik me goed verplaatsen in de situaties waar mijn klanten uit de branche mee kampen.

Welk specialisme breng je mee in het brancheteam?

Ik richt me hoofdzakelijk op het arbeidsrecht. Het gaat dan om arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zo sta ik klanten bij op het gebied van individueel of collectief ontslag, maar adviseer ik ook in ziekte- en/of disfunctioneringskwesties.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat wij met ons brancheteam echt het verschil kunnen maken voor onze klanten. We weten wat er speelt en worden door een groot deel van onze klanten gezien als vaste sparringpartner. Zo kunnen we echt van toegevoegde waarde zijn! Daarnaast zijn er sinds de oprichting van het brancheteam Sport een aantal mooie samenwerkingen ontstaan, onder andere met Team Jumbo Visma en NAC Breda. Ten slotte is VIL trotse sponsor van de Bredase Singelloop en de Kangaroeloop te Vught. VIL kan dus met recht een sportief kantoor worden genoemd.

Waar blijkt jouw passie voor de sportbranche of voor het recht nog meer uit?

Ondanks het feit dat ik inmiddels niet meer op professioneel niveau zwem, sport ik nog steeds regelmatig. Zo vind je mij meerdere keren per week in de sportschool, doe ik aan bootcamp en trek ik soms nog wat baantjes in het zwembad. Daarnaast volg ik vrijwel alle grote sportevenementen. Bloed kruipt waar het niet gaan kan!

 

Arvid Munsters

Advocaat

AdvocaatNeem contact op