Organisatie regels

Organisatie


Van Iersel Luchtman Advocaten is de handelsnaam van de naamloze vennootschap Van Iersel Luchtman N.V., statutair gevestigd te Breda en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20131818. Ons btw-nummer is NL 818019347 B01.

De advocaten van Van Iersel Luchtman N.V. zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070 - 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

Op al onze advocaten zijn de regels uit de Advocatenwet en overige regels en verordeningen van de Nederlandse Orde van Advocaten van toepassing. U kunt deze regels hier vinden.

Bestuur
Het dagelijks bestuur van Van Iersel Luchtman Advocaten wordt gevormd door mr. M.A.C. (Mark) Geurts, mr. B.F. (Bart) Louwerier, ondersteund door mevrouw K. (Karin) Hoevenaars secretaris van het dagelijks bestuur.

Contact
Van Iersel Luchtman N.V.
Secretariaat dagelijks bestuur
T.a.v. mevrouw K. Hoevenaars
Postbus 44, 5201 AA ’s-Hertogenbosch
Telefoon (088) 908 09 99
E-mail db@vil.nl

Ondersteuning
De advocaten van Van Iersel Luchtman Advocaten worden ondersteund door een professionele staf van secretaresses en faillissementsmedewerkers. Zij kunnen daarnaast terugvallen op juridische ondersteuning door een kennismanager.

Klachtenprocedure
Het dagelijks bestuur is ook het aanspreekpunt voor eventuele klachten van cliënten over onze dienstverlening. Wij proberen die graag samen met u op te lossen. Maar voor het geval dat onverhoopt niet lukt, is Van Iersel Luchtman Advocaten aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur van de Nederlandse Orde van Advocaten.