Wij maken de advocatuur
toegankelijk

30+ advocaten
1957 opgericht
10+ rechtsgebieden

Van Iersel Luchtman is uw juridische partner

Wij zijn al meer dan 65 jaar een full-service advocatenkantoor met vestigingen in Breda en Den Bosch. Onze kracht ligt in onze toegankelijkheid en verbondenheid - met elkaar en met onze cliënten. Wij geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we nauw samenwerken om juridische uitdagingen te begrijpen en op te lossen. Door deze persoonlijke verbinding kunnen we maatwerk bieden dat echt het verschil maakt. Bij Van Iersel Luchtman Advocaten streven we ernaar om voorop te blijven lopen in een steeds veranderend juridisch landschap. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze medewerkers en in technologische innovatie om ervoor te zorgen dat we onze cliënten altijd de best mogelijke service kunnen bieden.

Full service
We leveren ondernemingen een full service juridische dienstverlening van hoge kwaliteit. Naast deskundigheid op een tiental rechtsgebieden, zijn wij tevens gespecialiseerd in diverse branches. Daardoor weten we precies wat er binnen een specifieke sector leeft. En dat is belangrijk. Want een goede advocaat is niet alleen het beste op zijn vakgebied, maar weet ook wat u dagelijks bezighoudt.

Voor u
Van Iersel Luchtman is het advocatenkantoor voor u. We ondersteunen bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan ze bij in uitdagende tijden. Onze advocaten zijn zonder uitzondering betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al 65 jaar in de top van de advocatuur opereren.

(Inter)nationaal
Met circa 35 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. We opereren vanuit ’s-Hertogenbosch en Breda, maar staan cliënten bij door heel Nederland. Op internationaal gebied zijn we onderdeel van IUROPE. Hierdoor zijn we ook in staat om de belangen van internationale klanten te behartigen.

Europees netwerk

Onze cliënten zijn in toenemende mate buiten Nederland actief. Dat vraagt om een wereldse blik. Onder de naam IUROPE werken wij in een aantal Europese landen samen met gerenommeerde advocatenkantoren.

Het voordeel van ons IUROPE netwerk is dat wij elkaars werkwijze kennen. Zo bieden wij u ook buiten Nederland professionele juridische diensten. Naast onze vaste members, hebben wij een aantal preferential partners in en buiten Europa. Zo waarborgen wij de belangen van onze cliënten in het buitenland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Eén van onze kernwaarden is ‘verbondenheid’: we voelen ons verbonden met elkaar, met onze cliënten, maar ook met initiatieven en organisaties die maatschappelijk betrokken zijn. Daarom zetten wij elk jaar een werkdag in het teken van MVO waarop iedereen belangeloos iets voor een ander kan betekenen. De VIL MVO dag. Op deze zelf te kiezen dag mogen collega’s (samen of alleen) vrijwilligerswerk doen bij een organisatie waar hun interesses en talenten passen.

Gelijke rechten
De stichting Terre des Hommes komt wereldwijd op voor de rechten van het kind en probeert regeringen te dwingen zich aan die rechten te houden. Een streven waar wij als advocatenkantoor ons goed in kunnen vinden.

Cultureel erfgoed
We beschermen ons cultureel erfgoed door de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch en de Grote Kerk in Breda te ondersteunen. Deze monumentale en beeldbepalende gebouwen sieren niet alleen onze steden.

Sport
Wij vinden dat sport verbroedert en dat het toegankelijk zijn voor iedereen. Vandaar dat we al jarenlang de trotse juridische partner van NAC Breda zijn.

Vitaliteit
Wij zijn hoofdsponsor van de Van Iersel Luchtman Advocaten Business Run tijdens de Bredase Singelloop en de jaarlijkse Kangoeroeloop in Vught.

Onderwijs
We delen graag onze kennis. Daarom geeft een aantal van onze advocaten kosteloos college op diverse onderwijsinstellingen.

Lokaal
We staan dichtbij onze cliënten en zijn graag betrokken bij de lokale gemeenschap. Dit uit zich onder andere in de aansluiting bij het maatschappelijk betrokken initiatief Betrokken Ondernemers Breda.

Onze klanten aan het woord

Team van
specialisten

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder!