Arbeidsrecht & medezeggenschap

Arbeidsrecht &

Het arbeidsrecht is continu in beweging: regels veranderen vaak en snel. Met ons strategisch advies kunt u als ondernemer beter anticiperen op ontwikkelingen en veranderingen. Ook als u onverwacht in een complexe arbeidsrechtelijke situatie terecht komt, waar snelle actie geboden is, staan wij u graag met advies bij.

Voor u
Wij adviseren werkgevers, zelfstandig ondernemers, statutair bestuurders, ondernemingsraden en belangenorganisaties. Onze cliënten komen uit vele branches en kiezen voor ons vanwege onze expertise en betrokkenheid. Onze arbeidsrechtadvocaten hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring binnen alle facetten van het arbeidsrecht. Daarnaast hebben zij allemaal één of meer specifieke aandachtgebieden.

Externe vertrouwenspersoon
Ongewenst gedrag is een groot maatschappelijk probleem. Het komt overal voor, dus ook op de werkvloer. Grensoverschrijdend gedrag is niet gebonden aan een branche of beroep. Veel organisaties worstelen de laatste jaren met de vraag hoe zij zorgvuldig en doortastend moeten omgaan met meldingen van ongewenst gedrag. Wij bieden u graag de verdiensten van Arvid Munsters, uw externe vertrouwenspersoon.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder!