Ondernemingsrecht & contracteren

Ondernemingsrecht &

Al meer dan 60 jaar bedienen we mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Onze advocaten ondernemingsrecht en contracteren richten zich puur op de ondernemer. Daarbij hebben ze een expertise opgebouwd in de branches bouw & huisvesting, afval & recycling, zorg, finance en tech & data.

Juridisch advies voor ondernemers
Met ondernemingsrecht en contracteren heeft uw onderneming dagelijks te maken, of het nu gaat om het opzetten van de structuur van uw onderneming, het bepalen van de bevoegdheden van directie, om het afsluiten of beëindigen van contracten of de inrichting van uw jaarrekening. Voor ons is het brede spectrum van deze rechtsgebieden dagelijkse kost. Ook de gebieden die voor u nog onontgonnen terrein zijn. Wij voorkomen dat u in valkuilen stapt omdat wij ál uw juridische belangen behartigen. Dat is ook precies de reden waarom wij veel ondernemingen als huisjurist bijstaan.

In zwaar weer?
Met een team van 15 advocaten hebben wij een brede adviespraktijk op het gebied van herstructureren en reorganiseren van bedrijven in zwaar weer. Twijfelt u of het verstandig is om door te gaan met ondernemen? Wat zijn eigenlijk de gevolgen van stoppen, zowel zakelijk als privé? En als u doorgaat, hoe beperkt u dan de risico’s? Wij denken graag met u mee.

Corporate litigation
Een bijzonder aandachtsgebied van ons kantoor is corporate litigation. Onze specialisten kennen de rechtsgangen als geen ander en staan regelmatig aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, managers, compagnons en adviseurs bij als diverse belangen onderling botsen. Hoewel procederen een specialisme is van ons kantoor, hebben we vaak de voorkeur om te schikken, mits dit uiteraard in uw belang is.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder!