AFM en DNB vergunning

AFM en DNB vergunning

Met een door de AFM of DNB afgegeven vergunning heeft u als ondernemer toestemming om (nieuwe) financiële producten of diensten in de markt aan te bieden. Een vergunning is onder meer nodig voor ondernemingen die handelen in, adviseren over of bemiddelen in financiële producten of betalingen verwerken. Met een vergunning wordt een onderneming opgenomen in het register van de AFM en DNB.

Advocaat financieel recht 
Om voor een vergunning in aanmerking te komen moet u aan een aantal voorwaarden voldoen en documentatie aanleveren. Een advocaat financieel recht kan u hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag compleet is zodat u geen vertraging oploopt. Want als de stukken bij een aanvraag niet compleet zijn, wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen.

Vergunningaanvraag AFM en DNB
Blijkt uit ons advies dat u inderdaad een vergunning nodig heeft dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw aanvraag bij de DNB of AFM soepel verloopt. Zo voorkomt u onnodige kosten en vertraging. Wilt u advies over de vraag of u een vergunning nodig heeft, neem dan contact op met Stef Leijten, advocaat Financieel recht, via 088-90 80 860 of mail naar s.leijten@vil.nl.

Ontmoet onze specialisten
van Brancheteam Finance

Neem contact met ons op