Merkregistratie

Merkregistratie

Wanneer u een product of dienst aanbiedt is het belangrijk om u te onderscheiden van uw concurrentie. Daarnaast moet uw doelgroep u kennen en weten waarom ze bij u moeten zijn. Daar helpt een (unieke) naam, logo en/of slagzin bij. Maar daarmee is de kous nog niet af. Want als u deze gegevens niet beschermt, kan ieder ander daar zo mee aan de haal.

Merk registreren
Voor een optimale bescherming van uw intellectueel eigendom is het cruciaal om uw merk op een correcte manier te registeren bij een merkenbureau. Eenmaal geregistreerd, heeft u als merkenhouder 10 jaar lang bescherming. Dat wil zeggen dat u succesvol kan optreden tegen partijen die uw logo, naam (of iets wat daar veel op lijkt) misbruiken.

Merkengemachtigde
Wij treden voor veel cliënten op als merkengemachtigde. Daarbij zorgen wij tegen een scherp vast tarief voor de juiste registratie, administratieve afwikkeling en verlenging van merkregistraties. Daarnaast treden wij uiteraard voor u op bij merkinbreuken. Meer weten? Neem dan contact op met onze advocaat Tim de Klerck om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over merkregistratie?