Evelyn Peerboom is sinds 2006 advocaat en vanaf 2022 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de sectie Fusies & Overnames. In de combinatie van Ondernemingsrecht, IT-recht en Intellectueel Eigendomsrecht kan zij al haar creativiteit kwijt.

Tech-savvy
Evelyn is gespecialiseerd in fusies en overnames binnen de technologiesector, van startups tot grote bedrijven. Ze bijt zich graag vast in zaken die Ondernemingsrecht, IT-recht en Intellectueel Eigendomsrecht combineren. De tech-branche innoveert en ontwikkelt continu. Het recht is nog niet helemaal ingesteld op al die vernieuwingen. Evelyn kan al haar creativiteit kwijt in het vastleggen van de juiste afspraken voor uw onderneming. Uitzoeken wat wel en niet kan binnen de juridische kaders. En daar het beste uit halen voor de cliënt. Dat kan alleen als je de sector, het bedrijf en het product of de dienst kent en begrijpt. Voor Evelyn is vertrouwen gebaseerd op wederzijds begrip.

Menselijke maat
Evelyn wil het recht met het menselijke verbinden. Advocaten verlenen niet alleen een dienst, maar bieden echt hulp. Ze zijn een sparring partner voor hun cliënt. Evelyn kan de cliënt, de situatie en de sfeer goed inschatten. In onderhandelingen en in de rechtszaal doet zij ook haar voordeel met de non-verbale communicatie. Zij ontzorgt en begeleidt u, en gaat gedegen te werk in nauwe samenwerking met u en haar collega’s. Evelyn wordt ook wel omschreven als een rustige pitbull. In stressvolle situaties blijft zij de rust zelve. En bijt zich vast in de zaak tot het best mogelijke resultaat voor u is behaald.

Rechtsgebiedenregister

Lidmaatschappen

  • Duits-Nederlandse Advocatenvereniging;

  • BMM – Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht;

  • Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en recht (NVvIR);

  • Diverse lezingen op (buitenlandse) congressen/seminars, o.a. in de Duitse taal;

  • Annotaties voor het vakblad JIN (Jurisprudentie in Nederland).