Indrah Heuzinkveld is sinds september 2023 werkzaam bij Van Iersel Luchtman Advocaten. Sinds februari 2024 is zij aan het kantoor verbonden als advocaat. Indrah is lid van de sectie Arbeidsrecht & Medezeggenschap.

Arbeidsrecht & Medezeggenschap
In haar functie houdt Indrah zich bezig met het arbeidsrecht in de meest ruime zin van het woord en adviseert zij werkgevers en bestuurders over het juridisch werkgeverschap. Indrah heeft daarbij een speciale interesse in het ontslagrecht en reorganisatievraagstukken.

Focus op kwaliteit en streven naar het hoogst haalbare
Indrah is te omschrijven als een betrokken persoon en gaat graag nauwkeurig en doortastend te werk. Daarbij stelt zij altijd het belang van haar cliënten om te komen tot een (praktische) oplossing voorop. Dankzij haar achtergrond in het werken bij en samen met groeiende ondernemingen (startups & scale-ups) is Indrah in staat om ondernemersbelangen op waarde te schatten en een zaak vanuit meerdere invalshoeken te benaderen. Haar focus ligt daarbij altijd op kwaliteit en ze streeft naar het hoogst haalbare voor haar cliënten.