Mark Geurts is sinds 2006 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Ondernemingsrecht & Contracteren, Aansprakelijkheidsrecht & Procespraktijk en Arbeidsrecht & Medezeggenschap. Mark is tevens lid van het Dagelijks Bestuur.

Van eerste advies tot procedure
Mark houdt zich hoofdzakelijk bezig met het adviseren en procederen over diverse civielrechtelijke kwesties. Van een eerste advies tot tactische onderhandelingen en eventueel het procederen over geschillen. Als specialist in het aansprakelijkheidsrecht heeft Mark jarenlange ervaring met advisering en procedures rondom allerlei aansprakelijkheidskwesties waaronder de interne en externe aansprakelijkheid van een bestuurder (zowel in als buiten een faillissement). Ook heeft hij volop kennis van het commercieel contractenrecht en wordt hij vaak ingeschakeld om commerciële contracten op te stellen en te beoordelen. Ook procedeert hij vaak met name over de uitleg van dergelijke commerciële contracten. Maar ook het arbeidsrecht wordt door hem in de volle breedte beheerst.

Pragmatisch en vindingrijk
Mark wordt beschreven als een vindingrijke, pragmatische en oplossingsgerichte advocaat. Cliënten waarderen zijn open en eerlijke karakter. Hij legt duidelijk uit waar het op staat. Hoe liggen de feiten? Hoe ziet een eventuele procedure eruit? Wat zijn de kansen? Hij schetst alle opties en geeft helder aan welke aanpak hij hierbij adviseert. Zijn advies is concreet en geeft een duidelijk beeld van de juridische (on)mogelijkheden. Met Mark aan uw zijde komt u dus nooit voor verrassingen te staan. En als het op procederen aankomt, dan zet Mark alles op alles voor een maximaal resultaat.

Rechtsgebiedenregister

Mark Geurts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

(Specialisatie)opleiding

  • Grotius Onderneming & Aansprakelijkheid

Lidmaatschap

  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP)

Publiceert in

  • Recycling Magazine Benelux (RMB) - auteur rubriek Recht & Regel