Michelle de Graauw is als advocaat sinds 2023 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de sectie Herstructurering & Insolventie en Aansprakelijkheidsrecht & Procespraktijk. 

Insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht
Michelle specialiseert zich hoofdzakelijk in insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Ze biedt advies en vertegenwoordigt cliënten in juridische procedures op deze specifieke rechtsgebieden. Haar werkzaamheden omvatten onder meer het adviseren over insolventiezaken, het behandelen van aansprakelijkheidskwesties, en het proactief oplossen van juridische vraagstukken voor zowel individuen als bedrijven. Binnen het kantoor voert Michelle een gecombineerde advies- en procespraktijk, waarbij ze haar deskundigheid inzet ten behoeve van een divers cliëntenbestand. Michelle onderscheidt zich door haar betrokkenheid, toewijding en proactieve benadering bij het oplossen van complexe juridische vraagstukken op het gebied van insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht.

Persoonlijke benadering
Michelle streeft ernaar om effectieve oplossingen te bieden en de belangen van cliënten te behartigen met een resultaatgerichte aanpak. Ze kenmerkt zich door haar sterke betrokkenheid en toewijding aan elke zaak, zodat cliënten zich gesteund voelen tijdens het juridische proces en staat bekend om haar proactieve houding. Michelle heeft een hands-on benadering bij het oplossen van problemen, zodat kwesties snel en effectief worden aangepakt. Naast juridische bekwaamheid hecht Michelle waarde aan een persoonlijke benadering, waarbij het begrip van de specifieke behoeften van cliënten centraal staat in het streven naar succesvolle resultaten.

Opleiding

  • Bachelor of Laws (LLB) aan de Juridische Hogeschool;

  • Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University.

Lidmaatschap

  • De Jonge Balie Zeeland-West-Brabant;

  • Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA).

Publicaties