Ronald van der Mierden is vanaf 2023 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij adviseert en ondersteunt het Dagelijks Bestuur op het gebied van marketing, communicatie en relatiebeheer. Daarnaast neemt hij als business developer plaats in de diverse brancheteams van kantoor.

Marketingprofessional
Ronald is een ervaren marketingprofessional met bijzondere expertise in de zakelijke dienstverlening. Hij deed ervaring op bij zowel marketing- en communicatiebureaus als bij bedrijven zoals Interpolis en The People Group. Bij Van Iersel Luchtman Advocaten ondersteunt Ronald de advocaten in hun contact met cliënten en geïnteresseerde partijen. Daarnaast adviseert hij het Dagelijks Bestuur, waarbij hij wordt gewaardeerd om zijn pragmatische kijk op het commercieel beleid.

Media en trendwatcher
Met een achtergrond in trendwatching en zijn passie voor zowel traditionele als moderne media helpt hij Van Iersel Luchtman Advocaten de offline en online zichtbaarheid te optimaliseren, bereik te vergroten en het imago te bewaken. Daarnaast houdt Ronald trends nauwlettend in de gaten om te kunnen anticiperen op kansen in de markt.