Ruben Bunt is sinds 2024 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de sectie Vastgoed. Tijdens zijn studie aan de Tilburg University is Ruben onder meer werkzaam geweest als student-assistent op de vakgroep privaatrecht.

Vastgoedrecht
Ruben is hoofdzakelijk werkzaam op het gebied van het civiele vastgoedrecht. Of het nu het opstellen van een contract, juridisch advieswerk of procederen betreft, Ruben is uw specialist. Zijn klantenkring is breed. Particulieren, ondernemingen, non-profitorganisaties en overheden zijn bij hem aan het juiste adres. Zij schakelen hem bijvoorbeeld in bij de bouw, verkoop, (ver)huur en het beheer van onroerend goed. Daarnaast procedeert Ruben voor hen onder meer over non-conformiteit, ontbinding, wanprestatie, huurbeëindiging, ontruimingen, verjaring en beperkte rechten (zoals het recht van vruchtgebruik of een recht van erfdienstbaarheid).

‘Een doorzetter pur sang’
Ruben stopt niet voordat hij een opening heeft gevonden. Cliënten ervaren hem als analytisch sterk en in staat om complexe materie in kort tijdsbestek te doorgronden en begrijpelijk uit te leggen.

(Specialisatie)opleidingen

  • Bachelor rechtsgeleerdheid Cum Laude (Tilburg University);

  • Master rechtsgeleerdheid Cum Laude (Tilburg University).

Lidmaatschap

  • Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen(VJOJ).

Publiceert in

  • Juridisch up to date (JUTD).