Samee Sabur is sinds 2022 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Omgevingsrecht & Milieurecht. Samee combineert bestuursrechtelijke én politieke ervaring met een enorm doorzettingsvermogen.

Ambitie en wilskracht
Samee is gespecialiseerd in Omgevingsrecht en studeerde in het verlengde daarvan Bouwrecht. Als jurist Bestuurs- en Omgevingsrecht bij een grote verzekeraar verleende hij rechtsbijstand. Daar behandelde hij onder andere de fiscale zaken voor gedupeerden van de Toeslagenaffaire. Bij VIL adviseert Samee op het gebied van omgevingsplannen, omgevingsvergunningen en handhavingszaken. Ook houdt hij zich bezig met nadeelcompensatierecht en de Wet open overheid. Met de gedrevenheid die Samee kenmerkt, als jurist en als mens.

Verbinding
Naast jurist is Samee ook gemeenteraadslid en tevens fractievoorzitter in zijn woonplaats. In die rollen houdt hij zich bezig met omgevingsrecht, milieu en ruimtelijke ordening binnen de gemeente. Hij kent zijn weg binnen de ambtelijke organisatie, de procedures en de manier van communiceren. Samee houdt van duidelijkheid, van korte lijnen. Een telefoontje kan al veel oplossen. En een afspraak op kantoor of bij een cliënt geeft veel meer inzicht in de persoon of organisatie achter de zaak. Samee zoekt de verbinding, staat echt naast u. Het advies van Samee is altijd duidelijk en realistisch: wat is de kans van slagen? Zodat u weet waar u aan toe bent.

(Specialisatie)opleiding

  • HBO-rechten;

  • Bachelor Rechtgeleerdheid;

  • Master Staats- en Bestuursrecht (specialisatie Omgevingsrecht);

  • Masterclass Bouwrecht (specialisatie Bouwrecht).