Sjors Wahlbrinck is sinds 2023 als advocaat en curator verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Herstructurering & Insolventierecht, Aansprakelijkheidsrecht & Procespraktijk en Ondernemingsrecht & Contracteren.

Ondernemer en zijn recht
Als advocaat in het Ondernemingsrecht verdiept Sjors zich goed in uw branche en bedrijf. Wat speelt er precies? Het recht zet hij strategisch op de beste manier in. Ook wikkelt hij als curator faillissementen af. Sjors gaat graag diep de inhoud in, zet de zaak juridisch scherp neer. Die inhoud vertaalt hij voor u naar een helder en begrijpelijk advies, waarbij hij praktische oplossingen niet uit het oog verliest. De rechtbank overtuigt hij met de juiste emotie. Daarbij houdt hij continu oog voor uw belangen in de toekomst en voor de lange termijn relaties. Zodat deuren geopend blijven en een gesprek tussen partijen altijd een optie blijft.

Procederen en adviseren
Sjors heeft inmiddels in vele sectoren bedrijven en ondernemers bijgestaan. Toegankelijk en  bereikbaar voor een inhoudelijke of praktische vraag. Een telefoontje maakt een situatie vaak meteen duidelijker. Kort sparren of een contract checken kan een juridische procedure voorkomen. Sjors staat naast u, denkt mee en adviseert. In een rechtszaak staat hij voor u, voor uw zaak en uw belang. Vasthoudend. Voor het maximale resultaat.

Rechtsgebiedenregister

Sjors Wahlbrinck heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht en Insolventierecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Opleiding

  • Bachelor of Laws (LLB) aan Juridische Hogeschool;

  • Ondernemingsrecht aan Tilburg University (cum laude);

  • INSOLAD/Grotius Insolventierecht (cum laude).

Lidmaatschap

  • Jonge Balie Zeeland-West-Brabant;

  • Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA);

  • Vereniging Corporate Litigation;

  • INSOL Europe.