Advocaat voor accountants in Den Bosch

Advocaat voor accountants in Den Bosch

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Een deskundige advocaat is belangrijk voor accountants in Den Bosch en daarbuiten. Een accountant heeft namelijk veel verantwoordelijkheid. Een beroepsfout kan leiden tot een geschil tussen u en uw klant, die zich kan ontwikkelen tot een klacht of schadeclaim. Van Iersel Luchtman Advocaten staat u bij om het juridische proces te versnellen of voorkomen, zodat u geen blijvende gevolgen ervaart van de aansprakelijkheidstelling.

Een gespecialiseerde advocaat voor accountants in Den Bosch

Accountants krijgen het vaakst te maken met het aansprakelijkheidsrecht. Een advocaat van ons kantoor in Den Bosch ondersteunt accountants hier dan ook graag bij. Wij doen ons uiterste best om een schadeclaim allereerst op te lossen met een schikking waarmee beide partijen tevreden zijn. Blijkt het onmogelijk om te schikken? Dan ondersteunen wij u ook met raad en daad in de rechtszaal om het best mogelijke resultaat voor u te realiseren.

Bezoek ons kantoor

Onze advocaat ondersteunt u niet alleen vanuit Den Bosch, Van Iersel Luchtman Advocaten staat ook klaar voor accountants vanuit ons kantoor in Breda. Heeft u nog vragen over onze juridische dienstverlening? Neem dan gerust contact op met onze advocaten door te bellen naar (088) 90 80 800 of door een e-mail te sturen naar info@vil.nl.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!