Advocaat voor accountants in Breda

Advocaat voor accountants in Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Een advocaat van Van Iersel Luchtman Advocaten adviseert accountants over diverse juridische zaken vanuit ons kantoor in Breda. Een accountant heeft een verantwoordelijke taak, waar grote gevolgen aan kunnen hangen. Het is hierdoor mogelijk dat er een geschil ontstaat tussen u als accountant en uw opdrachtgever, zoals een tuchtklacht of een schadeclaim. Een advocaat van ons kantoor in Breda ondersteunt accountants hierbij om processen te versnellen of te voorkomen.

Een deskundige advocaat voor accountants in Breda en omgeving

Een advocaat van ons advocatenkantoor in Breda biedt een full-service-dienstverlening voor accountants en andere ondernemers. Wij ondersteunen u dan ook binnen diverse rechtsgebieden, u denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

Met name het rechtsgebied aansprakelijkheidsrecht kan relevant zijn voor een accountant. Indien een van uw klanten u aansprakelijk stelt voor schade door bijvoorbeeld een beroepsfout, heeft u te maken met dit rechtsgebied. Een advocaat van ons kantoor in Breda ondersteunt accountants met juridisch advies, zodat de gevolgen van de claim bescheiden blijven.

Bespreek uw vraagstuk met ons

Onze advocaat ondersteunt accountants vanuit ons kantoor in Breda, maar wij zijn ook actief vanuit onze locatie in Den Bosch. Kom gerust eens langs op één van onze kantoren om uw vraagstuk te bespreken met gespecialiseerde advocaten of neem contact met ons op door te bellen naar (088) 90 80 800 of door een e-mail te sturen naar info@vil.nl.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!