Advocaat in het arbeidsrecht in Breda

Advocaat in het arbeidsrecht in Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Onze advocaat voorziet u van advies met betrekking tot uw vraagstuk in het arbeidsrecht vanuit ons advocatenkantoor in Breda. Deze rechtsvorm is van belang voor ieder die een arbeidsovereenkomst aangaat. Heeft u werknemers in dienst of gaat u nieuwe mensen aannemen? U krijgt dan te maken met het arbeidsrecht. Hierin staat bijvoorbeeld beschreven wat de wetgeving is omtrent de proeftijd, loonbetalingsverplichtingen of het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. Een advocaat van ons advocatenkantoor in Breda adviseert of ondersteunt u graag binnen het arbeidsrecht.

Gesprek

Onze advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht ondersteunt uw onderneming in Breda

Onze advocaten ondersteunen u door middel van juridisch advies om uw onderneming te laten groeien. Wij staan onder andere voor u klaar met de volgende diensten:

  • Een arbeidsovereenkomst opstellen;

  • Ondersteuning bij een reorganisatie;

  • Arbeidsvoorwaarden vaststellen.

Nieuw personeel aannemen is het positieve deel van het arbeidsrecht. U kunt echter ook een conflict krijgen met een werknemer en daardoor met deze rechtsvorm te maken krijgen. Een advocaat van advocatenkantoor Van Iersel Luchtman Advocaten uit Breda ondersteunt u ook in dat geval binnen het arbeidsrecht, allereerst adviserend maar, indien nodig, ook gedurende een rechtszaak. Uw behoeften staan te allen tijde voorop bij ons advocatenkantoor, dit geldt wanneer u ons adviserend, preventief of ondersteunend inschakelt.

Maak een afspraak bij een van onze kantoren

Wij ontvangen u graag in een van onze kantoren in Noord-Brabant. U bent van harte welkom in ons advocatenkantoor in Breda om het arbeidsrecht te bespreken met een deskundige advocaat. U belt naar (088) 90 80 800 of stuurt een e-mail naar info@vil.nl om een afspraak te maken. Neem gerust contact met ons op, dan bespreekt een gespecialiseerde advocaat uw vraagstuk omtrent het arbeidsrecht of een andere rechtsvorm, zoals het omgevingsrecht of het vastgoedrecht, met u.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!