Juridisch advies vanuit Breda

Juridisch advies vanuit Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Een advocaat van Van Iersel Luchtman Advocaten biedt al meer dan 60 jaar juridisch advies aan bij een zakelijk conflict of geschil in Breda en omgeving. Ons advocatenkantoor levert een full-service juridische dienstverlening van hoge kwaliteit. Wij ondersteunen ondernemers in hun groei en staan hen bij in uitdagende tijden. Ons team bestaat uit veelzijdige advocaten die elkaars kennis gebruiken om ondernemers op hoge kwaliteit te bedienen. Wij houden onszelf aan een hoge professionele standaard, waardoor onze advocaat uitstekend juridisch advies levert bij een zakelijk geschil of conflict aan uw onderneming in Breda of omgeving.

Gedegen juridisch advies bij een zakelijk conflict of geschil aan een advocaat in Breda

Onze advocaten zijn ieder gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden of branches. Wij voorzien u graag van juridisch advies binnen de volgende rechtsgebieden:

Dit zijn maar enkele rechtsgebieden waarin onze advocaten gespecialiseerd zijn. Onze juristen ondersteunen u om tot de best mogelijke oplossing te komen voor uw juridisch vraagstuk, ongeacht het rechtsgebied. Uw branche is onze branche, uw uitdagingen zijn onze uitdagingen en uw kansen zijn onze kansen.

Bespreek uw behoeften met ons

Heeft u behoefte aan juridisch advies? U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar (088) 90 80 800 of door een e-mail te sturen naar info@vil.nl. U bent ook van harte welkom om ons kantoor in Breda te bezoeken voor juridisch advies op maat van een advocaat bij een zakelijk conflict of geschil.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!