Het bestuursrecht door de ogen van onze advocaat uit Breda

Het bestuursrecht door de ogen van onze advocaat uit Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Het bestuursrecht is een complex rechtsgebied, waarin een advocaat van ons kantoor in Breda u begeleidt. Deze rechtsvorm is een onderdeel van het publiek recht, gekenmerkt door de besluiten van de overheid. Als een onderneming het niet eens is met deze besluiten, dient deze een bezwaar in. Er gelden strenge termijnen voor het indienen van zo’n bezwaar. De gevolgen van het niet naleven van deze termijnen zijn groot. Het besluit wordt bijvoorbeeld definitief. Onze advocaat uit Breda adviseert u over het bestuursrecht en helpt u met het navolgen van deze termijnen.

Het bestuursrecht vereenvoudigt door een advocaat van ons kantoor in Breda

Van Iersel Luchtman Advocaten is het advocatenkantoor voor de ondernemer in Zuid-Nederland. Wij ondersteunen ondernemers al meer dan 60 jaar met al hun juridische vragen. Ons team van veelzijdige advocaten maakt gebruik van elkaars kennis om de beste juridische dienstverlening te bieden. Iedere advocaat in het team uit Breda heeft een eigen expertise, waaronder bestuursrecht. Onze advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Het arbeidsrecht heeft te maken met alle juridische zaken van uw onderneming. Het aansprakelijkheidsrecht is van toepassing wanneer u aansprakelijk wordt gesteld.

Kom met ons in contact

Het is mogelijk uw vragen en twijfels over het bestuursrecht met een advocaat te bespreken op ons kantoor in Breda. U maakt hiervoor een afspraak door te bellen naar (088) 90 80 800 of een e-mail te sturen naar info@vil.nl. U bent van harte welkom, dus neem gerust contact op!

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!