Ondersteuning in het aansprakelijkheidsrecht door onze advocaat uit Breda

Ondersteuning in het aansprakelijkheidsrecht door onze advocaat uit Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Het aansprakelijkheidsrecht is één van de rechtsgebieden waar een advocaat van ons advocatenbureau in Breda gespecialiseerd in is. Ons advocatenkantoor ondersteunt uw onderneming als deze aansprakelijk wordt gesteld voor schade. Daarnaast bieden wij ook een helpende hand als u schade wilt verhalen op een andere partij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een van uw werknemers die een contract niet heeft nageleefd of vernieling van uw eigendommen.

Het aansprakelijkheidsrecht door de ogen van onze advocaat uit Breda

Een advocaat van ons advocatenkantoor in Breda beantwoordt al uw vragen over het aansprakelijkheidsrecht. Onze specialisten hebben veel ervaring opgedaan in de rechtbank. Mocht uw zaak een proces worden, ondersteunen wij u daar ook. De advocaten van Van Iersel Luchtman Advocaten zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, zoals het ondernemingsrecht. Ons advocatenkantoor ondersteunt u ook in deze rechtsgebieden en voorzien u waar nodig van juridisch advies.

Bespreek uw situatie met ons

Onze advocaten bieden een luisterend oor voor uw situatie. Wordt u als accountant aansprakelijk gesteld of wilt u schade claimen? Maak een afspraak op ons kantoor in Breda met onze advocaat gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Hiervoor belt u naar (088) 90 80 800 of stuurt u een e-mail naar info@vil.nl. We bespreken tijdens deze afspraak graag wat een advocaat van ons advocatenkantoor in Breda voor uw onderneming kan betekenen omtrent het aansprakelijkheidsrecht.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!