Advocatenkantoor uit Breda

Advocatenkantoor uit Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Van Iersel Luchtman Advocaten is het advocatenkantoor uit Breda waar een advocaat juridisch advies biedt voor de ondernemer. Ons advocatenkantoor is gevestigd aan het Wilhelminapark te Breda op nummer 15. Vanuit de voormalige burgemeesterswoning werken we met circa vijftien advocaten en elf ondersteuners voor u in Breda. Wij onderscheiden ons door een zeer hoge professionele standaard en uitstekende service. Wij zijn:

  • Gespecialiseerd in vele zakelijke rechtsgebieden en diverse branches;

  • Onderdeel van IUROPE voor internationale rechtsondersteuning;

  • Het advocatenkantoor voor de ondernemer;

  • Al meer dan 60 jaar een begrip in Breda en omgeving;

  • Actief in heel Nederland, met vestigingen en advocaten in Breda en ’s-Hertogenbosch.

Rechtsgebieden van ons advocatenkantoor gevestigd in Breda

De advocaten van ons kantoor in Breda zijn gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. Ze werken samen door kennis te delen. Hierdoor bedienen wij iedere ondernemer op het hoogste kwaliteitsniveau. Ons advocatenkantoor in Breda levert al meer dan 60 jaar een advocaat die een full-service-dienstverlening biedt, die onder andere bestaat uit de volgende rechtsgebieden:

Specifieke branches

Naast deze rechtsgebieden werken de advocaten vanuit ons advocatenkantoor in Breda ook voor specifieke branches. Uw advocaat uit Breda weet wat er in uw sector leeft en denkt met u mee. We werken onder andere voor de volgende branches:

Bespreek uw zaken met onze advocaten

Wilt u als ondernemer graag informatie ontvangen van onze advocaten over ons advocatenkantoor in Breda, of heeft u behoefte aan juridisch advies van een advocaat? Neem dan direct contact met ons op.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!