Advocaat in het ondernemingsrecht uit Breda

Advocaat in het ondernemingsrecht uit Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Onze advocaat met een specialisatie in het ondernemingsrecht van ons advocatenkantoor in Breda staat voor u klaar. Hij of zij beantwoordt al uw vragen over het ondernemingsrecht en voorziet u van gepast advies. Het ondernemingsrecht is verdeeld in het rechtspersonenrecht en het vennootschapsrecht. De keuze voor de rechtsvorm van uw onderneming heeft juridische gevolgen. Het is dan ook belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke rechtsvorm bij uw onderneming past. Een advocaat van ons advocatenkantoor in Breda kent het ondernemingsrecht tot in detail en helpt u bij deze keuze.

Advies van onze advocaat in het ondernemingsrecht uit Breda

Het kiezen van de rechtsvorm van uw onderneming is niet het enige onderwerp dat onder het ondernemingsrecht valt. Wij helpen u onder andere ook bij fusies, het opstellen van contracten, aansprakelijkheidstellingen en faillissementen. Onze advocaat in het ondernemingsrecht wordt in ons advocatenkantoor in Breda bijgestaan door advocaten die gespecialiseerd zijn in andere rechtsgebieden. Ons advocatenkantoor heeft meerdere advocaten in dienst die u bijstaan in het arbeidsrecht of het aansprakelijkheidsrecht. Het arbeidsrecht heeft onder andere te maken met de rechtsvorm van uw onderneming. Het aansprakelijkheidsrecht daarentegen is van kracht wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor een gebeurtenis. De advocaten met verschillende specialisaties leren van elkaar. Hierdoor heeft onze service een hoge professionele standaard.

Voorkom fouten en neem contact op

Het ondernemingsrecht is een complex rechtsgebied waar beslissingen grote gevolgen met zich meebrengen. Het is verstandig om u op ons advocatenkantoor in Breda juridisch bij te laten staan door een advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht. Wij voorzien u van uitleg over uw rechten en plichten en bieden hulp bij het starten en afronden van procedures. De deuren van ons kantoor in Breda staan voor u open. Een afspraak maakt u door te bellen naar (088) 90 80 800 of een e-mail te sturen naar info@vil.nl. Kom eens langs om onze advocaten te spreken.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!