Advocaat binnen het milieurecht in Breda

Advocaat binnen het milieurecht in Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Onze advocaat ondersteunt uw onderneming met gedegen juridisch advies omtrent het milieurecht vanuit ons kantoor in Breda. U krijgt te maken met het milieurecht wanneer uw werkzaamheden de leefomgeving beïnvloeden, bijvoorbeeld wanneer u een omgevingsvergunning aanvraagt om te gaan bouwen in een bepaald gebied. Een advocaat van ons kantoor in Breda adviseert u graag over uw rechten omtrent het milieurecht.

Een advocaat ondersteunt u met diverse zaken binnen het milieurecht vanuit Breda

Krijgt uw onderneming te maken met het milieurecht en heeft u behoefte aan gedegen advies van een ervaren advocaat uit Breda? Neem dan contact op met Van Iersel Luchtman Advocaten. Onze advocaten zijn u graag van dienst bij diverse zaken binnen het milieurecht, waaronder:

  • Bestemmingsplannen en vergunningen aanvragen;

  • Werkgevers en -nemers vervolgen voor bedrijfsongevallen;

  • Schade door optreden van de overheid;

  • Strafrechtelijke aansprakelijkheid.

Ontdek onze dienstverlening

Wij bieden een full-service-dienstverlening aan voor de ondernemer. Een advocaat van ons kantoor in Breda ondersteunt u niet alleen binnen het milieurecht, maar ook in andere rechtsgebieden. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan het omgevingsrecht of het arbeidsrecht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (088) 90 80 800 of een e-mail te sturen naar info@vil.nl.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!