Een advocaat in het omgevingsrecht in Breda

Een advocaat in het omgevingsrecht in Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Onze advocaat gespecialiseerd in het omgevingsrecht van ons kantoor in Breda, adviseert u over dit rechtsgebied, zodat u voldoet aan al uw rechten en plichten. Van Iersel Luchtman Advocaten heeft ruim 60 jaar ervaring met het ondersteunen van ondernemers met een groeiend bedrijf of in uitdagende tijden. Wij zijn dan ook hét advocatenkantoor voor de ondernemer.

Een gespecialiseerde advocaat adviseert u over het omgevingsrecht in Breda

Het omgevingsrecht is een verzamelnaam voor de wetten rondom ruimtelijke ordening en het milieurecht. Wij ondersteunen u bijvoorbeeld bij de aanvraag van vergunningen, maar ook als de overheid controleert of u zich aan de regels houdt. U profiteert bij ons advocatenkantoor in het bijzonder van uitgebreide kennis op het gebied van afvalstoffen-, bouwstoffen- en meststoffenrecht en de Arbowetgeving. Laat een advocaat van ons advocatenkantoor in Breda u ondersteunen binnen het omgevingsrecht.

Vraag gerust om advies

Een advocaat van ons kantoor adviseert u niet enkel vanuit Breda over het omgevingsrecht, wij zijn namelijk ook actief vanuit Den Bosch. Heeft u nog vragen over de juridische dienstverlening van onze advocaten of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (088) 90 80 800 of een e-mail te sturen naar info@vil.nl.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!