Advies over het milieurecht van onze advocaat uit Den Bosch

Advies over het milieurecht van onze advocaat uit Den Bosch

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Uw onderneming kan te maken krijgen met het milieurecht, waarna een advocaat van ons kantoor in Den Bosch u ondersteunt. Het milieurecht is een verzamelnaam voor de wetten die de leefomgeving beschermen. Er is vaak toestemming van de overheid nodig voordat uw onderneming deze omgeving mag beïnvloeden. U komt bijvoorbeeld in aanraking met deze rechtsvorm bij het lozen van afvalstoffen of het uitbreiden van uw bedrijf.

Het milieurecht deskundig benaderd door een advocaat uit ons kantoor in Den Bosch

Onze advocaten ondersteunen u bij alle zaken binnen het milieurecht. Ons advocatenkantoor geeft u advies over de aanvraag van een vergunning, maar staan u ook bij in de rechtbank. Van Iersel Luchtman Advocaten is niet voor niets hét advocatenkantoor voor de ondernemer. Wij stimuleren onze advocaten om van elkaars ervaringen te leren, zodat er geen kennis verloren gaat. Onze advocaat met een specialisatie in het milieurecht kan op ons kantoor in Den Bosch overleggen met andere advocaten. Deze zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het ondernemingsrecht of het arbeidsrecht en hebben hierin waardevolle ervaringen opgedaan. Het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht zijn vergelijkbaar, maar er zijn subtiele verschillen. Door van elkaar te leren, leveren wij al meer dan 60 jaar een juridische dienstverlening van hoge kwaliteit.

Bespreek uw situatie met onze advocaten

Onze advocaten bieden een luisterend oor voor uw situatie. Uw belangen staan voorop en wij verliezen deze niet uit het oog. Onze advocaat met een specialisatie in het milieurecht ontvangt u graag op ons kantoor in Den Bosch. We bespreken uw situatie en voorzien u van passend advies. U maakt een afspraak door te bellen naar (088) 90 80 800 of een e-mail te sturen naar info@vil.nl.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!