Advocatenkantoor in Den Bosch

Advocatenkantoor in Den Bosch

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Er werken dagelijks ongeveer 26 advocaten en twaalf ondersteuners aan uw juridische vraagstuk vanuit ons advocatenkantoor in Den Bosch. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein de Pettelaar aan de Meerendonkweg 21. Een advocaat van ons advocatenkantoor biedt vanaf deze locatie in Den Bosch juridisch advies aan ondernemers. Van Iersel Luchtman Advocaten in Den Bosch is:

  • Het advocatenkantoor voor de ondernemers;

  • Al meer dan 60 jaar een begrip in Den Bosch en omgeving;

  • Actief in Nederland, met vestigingen in Breda en Den Bosch;

  • Gespecialiseerd in diverse zakelijke rechtsgebieden en branches;

  • Onderdeel van IUROPE voor internationale rechtsondersteuning.

De rechtsgebieden waar ons advocatenkantoor in Den Bosch in is gespecialiseerd

Onze advocaten in Den Bosch zijn ieder gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, een gespecialiseerde advocaat behaalt namelijk de beste resultaten. Zij gaan echter wel het gesprek met elkaar aan, om te leren van elkaars ervaringen. Een advocaat van ons kantoor levert een full-service-dienstverlening voor ondernemers in Den Bosch en omgeving, binnen verschillende rechtsgebieden:

De verschillende branches waarin wij werkzaam zijn

Een advocaat van ons advocatenkantoor is niet enkel gespecialiseerd in een specifiek rechtsgebied, de advocaten werken vanuit Den Bosch ook voor specifieke branches. U weet zeker dat uw advocaat weet wat er in uw sector speelt en hierover mee kan praten. Wij leveren hierdoor gedegen advies dat aansluit bij uw onderneming en uw branche. Onze advocaten in Den Bosch zijn gespecialiseerd in de volgende branches:

Bespreek uw vraagstuk met ons

Door contact met onze advocaten op te nemen, voorziet een advocaat in Den Bosch u van meer informatie over ons advocatenkantoor. Neem dus direct contact op, dan bieden wij u informatie en advies over uw juridisch vraagstuk.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!