Advocaat in het arbeidsrecht uit Den Bosch

Advocaat in het arbeidsrecht uit Den Bosch

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Onze advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht adviseert u graag vanuit Den Bosch. Van Iersel Luchtman Advocaten is goed op de hoogte van het arbeidsrecht, een rechtsgebied dat continu in beweging is. Wij kennen uw branche en bedrijf, waardoor wij advies op maat geven over alle zaken binnen deze rechtsvorm. Ons advocatenkantoor in Den Bosch levert al meer dan 60 jaar een full-service juridische dienstverlening van hoge kwaliteit binnen het arbeidsrecht. Er staat te allen tijde een advocaat voor u klaar in Den Bosch om u als werkgever of ondernemer te ondersteunen binnen het arbeidsrecht.

Gesprek

Een advocaat ondersteunt u binnen het arbeidsrecht vanuit ons kantoor in Den Bosch

De advocaten van ons advocatenkantoor in Den Bosch zijn zeer ervaren in het arbeidsrecht en andere rechtsgebieden, zoals het bedrijfsrecht. Wij adviseren u als werkgever bijvoorbeeld over de vastlegging van een arbeidsrelatie, over de juiste regeling wanneer u een medewerker ontslaat of over de wetswijzigingen binnen de Wet arbeidsmarkt in balans (de WAB). Het advies van de advocaat van ons advocatenkantoor in Den Bosch met een specialisatie in het arbeidsrecht geeft u inzicht in nieuwe regelingen binnen deze wet. U stelt ook als werknemer vragen over het arbeidsrecht aan een ervaren advocaat van ons advocatenkantoor in Den Bosch. Wij ondersteunen u bijvoorbeeld bij een onterecht ontslag, regelingen over een transitievergoeding of een ander zakelijk conflict.

Neem contact op om uw behoeften te bespreken

Onze advocaat uit Den Bosch is niet enkel gespecialiseerd in het arbeidsrecht, u kunt bijvoorbeeld ook het financieel recht toevertrouwen aan onze advocaten. Wij ondersteunen u bij ieder vraagstuk. U bespreekt deze vraagstukken over het arbeidsrecht met ons door te bellen naar (088) 90 80 800, door een e-mail te sturen naar info@vil.nl of door ons advocatenkantoor in Den Bosch bezoeken.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!