Advocaat in het financieel recht

Advocaat in het financieel recht

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Onze advocaat is te allen tijde goed op de hoogte van het financieel recht. Het is belangrijk om up-to-date te blijven, aangezien het een veranderlijke en complexe rechtsvorm is. Ons advocatenkantoor in Den Bosch is gespecialiseerd op het gebied van de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving binnen het financieel recht. De advocaten van ons advocatenkantoor in Den Bosch staan u daarom bij in geschillen met bijvoorbeeld de Belastingdienst of banken, of andere zaken binnen het financieel recht. Indien gewenst voorziet een advocaat met expertise in het financieel recht u van gedegen advies, zodat u uitstekend geholpen wordt.

Een advocaat in het financieel recht ondersteunt uw onderneming

Ons advocatenkantoor uit Den Bosch levert al meer dan 60 jaar gedegen juridisch advies omtrent het financieel recht aan bedrijven en ondernemers. Onze advocaten ondersteunen u tijdens de groei van uw onderneming, of staan u bij in uitdagende tijden. Het risico bestaat altijd dat uw onderneming het financieel zwaar krijgt. Een advocaat van advocatenkantoor Van Iersel Luchtman Advocaten in Den Bosch, gespecialiseerd in financieel recht, adviseert u in dit soort situaties. Onze advocaten bieden namelijk een full-service-dienstverlening in het financieel recht. Zij adviseren u als accountant onder andere over vermogensbeheer, kredietverlening of het rentebeleid van banken.

Maak een afspraak en kom langs

Ons advocatenkantoor met een specialisatie in het financieel recht heeft een vestiging in Den Bosch. U bent van harte welkom om uw vraagstuk omtrent het financieel recht of het aanprakelijkheidsrecht te bespreken met onze advocaat. Hier bespreken wij uw wensen en belangen, waarna wij u voorzien van passend advies. Maak nu een afspraak door te bellen naar (088) 90 80 800 of een e-mail te sturen naar info@vil.nl.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!