Een bedrijfsrecht advocaat uit Noord-Brabant

Een bedrijfsrecht advocaat uit Noord-Brabant

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Het bedrijfsrecht is een breed rechtsgebied waarin een advocaat van Van Iersel Luchtman Advocaten uit Noord-Brabant uw onderneming ondersteunt. Een eigen onderneming starten en onderhouden is erg complex en vraagt veel van u als ondernemer. Terwijl u hard werkt om uw onderneming van de grond te krijgen, vergeet u wellicht uw juridische rechten en plichten. Het is verstandig om gedegen advies in te winnen over deze rechten en plichten. Een advocaat van ons kantoor in Breda of Den Bosch, in Noord-Brabant, ondersteunt u binnen het bedrijfsrecht. Hierdoor ligt uw aandacht volledig op het bouwen van een succesvolle onderneming.

Ondersteuning binnen het bedrijfsrecht door een advocaat van onze kantoren in Noord-Brabant

Het bedrijfsrecht is vergelijkbaar met het ondernemingsrecht. Deze tak van de Nederlandse rechtsspraak beïnvloedt de rechtsvorm en rechtspersonen van uw onderneming. De rechtsvorm van uw onderneming heeft verschillende juridische en financiële gevolgen. Het is dus van groot belang dat u de juiste keuze maakt. Een advocaat van onze kantoren in Noord-Brabant is gespecialiseerd in het bedrijfsrecht en voorziet u van advies over de rechtsvorm van uw onderneming. Hij of zij ondersteunt u daarnaast ook bij het opstellen van statuten of de herstructurering van uw onderneming. Onze advocaat helpt uw onderneming in Noord-Brabant of daarbuiten met alle zaken binnen het bedrijfsrecht. Het is echter ook mogelijk dat een van onze advocaten u ondersteunt binnen een ander rechtsgebied, bijvoorbeeld het financieel recht.

Neem contact op met onze advocaten

De deuren van onze kantoren in Noord-Brabant staan voor u open, zowel in Breda als in Den Bosch. U maakt een afspraak door te bellen naar (088) 90 80 800 of een e-mail te sturen naar info@vil.nl. Onze advocaten staan klaar om u van advies te voorzien over uw onderneming, neem dus contact met ons op!

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!