Advocatenkantoor in het bestuursrecht in Den Bosch

Advocatenkantoor in het bestuursrecht in Den Bosch

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Heeft u behoefte aan ondersteuning van een ervaren advocatenkantoor met een specialisatie in het bestuursrecht uit Den Bosch? Van Iersel Luchtman Advocaten heeft ruim 60 jaar ervaring in diverse rechtsgebieden, waardoor wij hét advocatenkantoor voor de ondernemer zijn. De advocaten van ons advocatenkantoor in Den Bosch staan dan ook klaar om uw onderneming te ondersteunen binnen het bestuursrecht.

Gesprek
Gesprek

Ons advocatenkantoor adviseert u over het bestuursrecht vanuit Den Bosch

Het bestuursrecht is een complex rechtsgebied, mede omdat het erg veranderlijk is. Dit rechtsgebied heeft te maken met de besluiten en handelswijzen van overheidsorganen, bijvoorbeeld of en hoe zij vergunningen of subsidies toekennen. Het bestuursrecht hanteert strenge termijnen waar u zich aan dient te houden, anders wordt een besluit van een overheidsorgaan definitief. Wij adviseren u hier graag over, zodat u de strenge termijnen niet mist. U schakelt ons daarnaast in als huisjurist, onze advocaten adviseren u in dat geval over uiteenlopende rechtsgebieden, zoals het:

Stel uw vragen

Wilt u graag langskomen op ons advocatenkantoor in Den Bosch om zaken omtrent het bestuursrecht of een ander rechtsgebied te bespreken? Maak dan direct een afspraak met ons door te bellen naar (088) 90 80 800 of een e-mail te sturen naar info@vil.nl.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!