Vastgoedadvocaat uit Breda

Vastgoedadvocaat uit Breda

✓ Full-service juridische dienstverlening
✓ Gespecialiseerd in diverse branches
✓ Het advocatenkantoor voor de ondernemer

De vastgoedadvocaat van ons advocatenkantoor ondersteunt en adviseert u over alle aspecten van het omgevings- en vastgoedrecht in Breda en omgeving. Het vastgoed- en omgevingsrecht is zeer veelzijdig en de belangen zijn groot. Kleine fouten hebben namelijk grote (financiële) gevolgen. Ons advocatenkantoor helpt ondernemers zich een weg te banen door de kleine letters en vele regels van het vastgoedrecht. Uw belangen staan daarbij voorop. Onze vastgoedadvocaat uit Breda voorziet u van gedegen advies waardoor u geen zaken over het hoofd ziet.

Dé vastgoedadvocaat van Breda en omgeving

Het vastgoedrecht is voor ons advocatenkantoor bekend terrein, of het nu om het privaat- of publiekrecht gaat. Wij ondersteunen u ook bij het huren, bouwen, kopen of verkopen van vastgoed. Het vastgoedrecht kan grote gevolgen hebben, zelfs in andere rechtsgebieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn het aansprakelijkheidsrecht of het milieurecht. Onze advocaten ondersteunen u binnen het aansprakelijkheidsrecht wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor iets. Het milieurecht is van kracht als iets de leefomgeving beïnvloedt. Onze advocaten werken samen om de kortste en beste weg in de regelgeving te vinden. Zo helpt onze vastgoedadvocaat u met uw vastgoedproject in Breda en omgeving.

Neem contact op

Het vastgoedrecht is een complex rechtsgebied, met veel regels. U bespreekt uw vastgoedproject met ons door te bellen naar (088) 90 80 800, een e-mail te sturen naar info@vil.nl of het contactformulier in te vullen. Neem contact met ons op en onze advocaten voorzien u van gepast advies.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!