Chantalle Damen is sinds 2023 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij maakt onderdeel uit van de sectie ondernemingsrecht & contracteren. Chantalle is specialist in franchiserecht, commerciële contracten en ondernemingsrecht en lid van de Vereniging voor Distributierecht, Franchiserecht en Agentuurrecht (DFA).

Daadkrachtig, verbindend en doortastend
Om tot het beste resultaat te komen schroomt Chantalle niet om doelbewust te onderhandelen op de inhoud. Haar methode is daadkrachtig en doortastend, daarmee komt zij snel tot de kern van de zaak. Chantalle is eerlijk en deinst niet terug voor een gezonde discussie wanneer dat kan leiden tot succes. Met haar voorwaartse blik weet ze uw organisatie altijd te informeren over toekomstige risico’s en kansen.

Strategische blik
Door haar sterke persoonlijkheid, volharding en passie voor haar vak staat Chantalle bekend als een doorzetter. Zij geeft nooit op, tenzij de zaak daarom vraagt. Chantalle neemt de leiding in de zaak en schetst daarbij een passende strategie. Cliënten voelen zich begrepen door Chantalle en noemen haar een vechter, dat is gelegen aan haar wilskracht om iedere zaak - te allen tijde - succesvol te sluiten.

Rechtsgebiedenregister

Opleiding

  • Bachelor's Degree & Master of Laws aan Erasmus School of Law;

  • Beroepsopleiding Advocaten, civiel recht.

Lid van de Vereniging voor Distributierecht, Franchiserecht en Agentuurrecht (DFA).