Melissa Charitos is sinds 2024 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de secties IE/IT & Privacyrecht en Aansprakelijkheidsrecht & Procespraktijk. Daarnaast maakt Melissa deel uit van het brancheteam Tech & Data.

Privacyrecht
Melissa houdt zich binnen de sectie IE/IT & Privacyrecht met name bezig met het privacyrecht. In haar functie adviseert, begeleidt en procedeert Melissa voor diverse ondernemingen, van kleine bedrijven tot (middel)grote organisaties. Zij vindt het belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van de feiten van de zaak, uw organisatie en de branche zodat haar advies toegespitst is op de specifieke situatie en u écht verder helpt. Daarbij maakt zij gebruik van de ervaring die zij heeft opgedaan in het bedrijfsleven. Zij staat altijd open om nieuwe dingen te leren, zo heeft zij naast haar fulltime baan de opleiding HBO FinTech gevolgd. Melissa schrijft regelmatig over het privacyrecht en is o.a. auteur voor de Practice Notes van Sdu OpMaat Privacyrecht. 

Praktische oplossingen
Melissa is nauwkeurig, doelgericht en betrouwbaar. Zij zoekt naar werkbare en praktische oplossingen binnen de kaders van de wet die zijn toegespitst op uw situatie. Melissa hecht veel waarde aan open en eerlijke communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken, zodat u als cliënt(e) precies weet waar u aan toe bent en een adviseur heeft waar u op kunt bouwen.