Nick van Wandelen is sinds oktober 2023 werkzaam bij Van Iersel Luchtman Advocaten. Vanaf mei 2024 is hij als advocaat aan het kantoor verbonden. Hij is lid van de sectie Herstructurering & Insolventierecht en maakt daarnaast deel uit van het brancheteam Bouw.

Insolventierecht
Tijdens zijn master Ondernemingsrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft Nick zich gespecialiseerd in het insolventierecht. Naast zijn studie heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij diverse advocatenkantoren. In zijn dagelijkse praktijk ondersteunt hij curatoren en bewindvoerders bij de afwikkeling van faillissementen en surseances. Daarnaast adviseert hij ondernemingen op het gebied van insolventierecht. Nick weet de juiste balans te vinden tussen de wensen en eisen van verschillende stakeholders. Zijn analytische vaardigheden en zijn vermogen om bruggen te bouwen maken hem de ideale partner voor organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare en doordachte aanpak.

Pragmatisch en direct
Nick komt graag tot de kern van het geschil en houdt er niet van om eromheen te draaien. Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn voor hem essentieel in de samenwerking. Hij gelooft dat een transparante en directe benadering niet alleen tijd bespaart, maar ook bijdraagt aan het opbouwen van vertrouwen tussen hem en zijn cliënten. Deze aanpak stelt Nick in staat om snel en efficiënt resultaten te boeken. Met een scherp juridisch inzicht en een pragmatische aanpak biedt Nick cliënten de ondersteuning die zij nodig hebben in complexe situaties. Zijn toewijding en betrokkenheid zorgen ervoor dat hij altijd op zoek gaat naar de meest effectieve oplossingen.

Lidmaatschappen

  • De Jonge Balie Oost-Brabant;

  • JIRA (Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten).

Publiceert in

  • Vast;

  • Hero.